Warning: getenv() expects exactly 1 parameter, 2 given in /www/s/s/u74309/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-services/woocommerce-services.php on line 55
blog a pozbierané vedomosti - SS coffee

blog a pozbierané vedomosti

  |  0

ako u nás nakupovať

Ako Nakúpiť V ľavom menu sa nachádzajú hlavné kategórie produktov. Po kliknutí sa Vám zobrazia náhľady všetkých produktov v danej kategórii aj s cenami. V prípade, že je kategória rozdelená do podkategórií, môžete si jednotlivé produkty prezerať podľa skupín, ktoré sa Vám zobrazia v ľavom menu a aj nad prehľadom

  |  0

ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov Podmienky ochrany osobných údajov    Základné ustanovenia Správcom osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR“) je   SS Group s.r.o., IČO 36506508, so sídlom  Tarasa Ševčenka 44, Prešov,

  |  0

obchodné podmienky

  |  0

BEZSTAROSTNÝ BALÍK SERVISU KÁVOVAROV

BEZSTAROSTNÝ BALÍK SERVISU KÁVOVAROV V prípade nejasností alebo otázok Nás kontaktujte cez tel. a radi Vám odpovieme  na Vaše otázky a dohodneme potrebný servis Máme pre Vás prichystané aj bezstarostné balíky služieb starostlivosti o kávovar či to v gastro alebo kancelárskej prevádzke. Nemusíte sa Viac starať o čistenie, regeneráciu, odvapňovacie

Dobrá káva je základom dobrej kaviarne. Prečo by ale malo záležať na dobrej káve aj hotelom a reštauráciam? Kto sa pohybuje v gastronómii, ten už určite zaznamenal stúpajúci trend pitia kvalitnej a chuťovo zaujímavej kávy. Pražiarne káv sa na Slovensku pomaly rozrastajú a rozkvitajú. Nadšenci učia ľudí vychutnávať dobrú kávu. V

  |  0

správne utlačenie kávy je dôležité

Kľúčový krok pre dokonalé espresso – Tampovanie Správne a nesprávne zarovnanie a tampovanie pomletých kávovníkových zŕn v páke Keďže voda vždy hľadá cestu s najmenším odporom, je obzvlášť dôležité rovnomerne a kompaktne nadávkovať portafilter (sito v páke) pomletými kávové zrnami. Vďaka tomu  je možné dosiahnuť rozpustenie a vylúhovanie všetkých požadovaných aróm. Následne je celková

No Comments

Post a Comment