blog a pozbierané vedomosti

Vaša čerstvá, vôňavá a práve zakúpená káva si vyžaduje rovnako starostlivé zaobchádzanie aké zrnkám venoval jej výrobca. Od času kúpy balíčka kávy je jej osud vo vašich rukách.Predtým ako pristúpite k príprave kávy, je dôležité, aby ste kávu správne skladovali. Je pár dôležitých drobností, ktoré je potrebné dodržať k tomu, aby ste ju

  |  0

Aké sú príčiny zlého espressa?

Aké sú príčiny zlého espressa? Na Slovensku existuje niekoľko stoviek kaviarní, ale len hŕstka z nich ponúka skutočný kávový zážitok. Je smutné, že si ľudia dokážu spraviť na lacnom kávovare lepšie espresso, než aké dostanú v kaviarňach. Všetky kávové firmy a dodávatelia kávy by mali zaučiť personál kaviarne ako pripraviť

  |  0

Piccolo neexistuje!

Piccolo neexistuje! Espresso! Espresso veľké, malé? Nie len espresso!!! Piccolo neexistuje! Espresso! Espresso veľké, malé? Nie len espresso!!! Espresso nápoje Ristretto Robí sa zo 7(+/-1) gramov mletej kávy. Výsledný nápoj má objem 15 ml (g) a je to najsilnejš í espresso nápoj. Pre prípravu tohto nápoja sa používa rovnaké množstvo

Leave a Reply: